GODNATT!

 

INGEN LADDARE

åh min laddare gick nyss sönder! Måste köpa en ny, kan inte blogga för har lite batteri och vill kolla twitter hehe

!

snacka inte skit om oss med andra och sen låtsas som inget.

NY BLOGG

Gör en ny blogg, börjar om från början osv. Kommer inte säga vad den heter! bara till vissa! pusshej

SWAG

woooopwoop nu dra vi till ICA och sen till Matilda med Kajsa för att kolla xfactor och snacka lite!

ÄLSKLING

 

!

"har haft someday i ett halvår"*

Morsning kornsning!

jag och marcus står vid matsalen och väntar erestina laleh kronfågeln lånade ut sin telefonist till mig. och då passar jag på att blogga. aja nu ska vi äta. BB

// Filip

!

Ska köpa en ny jacka... fast vet int vilken färg. men någon av dom! ⬇

HEJ

Sitter i korridoren i skolan och väntar på linnea. har haft svenska och vi hade prov och när man va klar fick man gå, kommer få F för jag gissade på allt för jag gjorde so läxa igår eftersom den är nog lite viktigare tycker jag! Men imorgon är det fredag då ska jag och Linnea hem till Matilda med Kajsa och kolla på xfactor! ISAK&OSCAR!! aja idag ska jag fixa mitt bankkort tror jag... och Va med linnea. En bild på filip från engelskan och dom tvp andra tog jag nysd.

WOOPWOOP

:(

Alltså ska jag se isak,oscar och one direction den 2 november eller vänta tills deras turne. men om jag väntar tills deras turne får jag inte se Isak,oscar eller så får jag inga biljetter till 1D då dör jag. eller va med kajsa linnea o matilda 2 november och ha tjejkväll och gråta för att vi inte är där. det är as jobbigt ju.... :( vet inte vad jag ska göra...

TISDAG

Isak och oscar har twitcam och jag kan inte kolla!!!!! aja idag gick skolan ganska snabbt, tråkiga lektioner. Efter skolan var jag med linnea och vi gjorde lite So. Sen är det Svenska Hollywood fruar och det är as bra haha!

LÄS INLÄGGET UNDER SEN KOLLA BILDEN!

MÅNDAG

HEJ!
okej gissa vad som hände igå?!!? ok isak svara på min tweet, fan vad jag grät då❤❤ Aja idag var det skola... grät hela morgonen för 1D... lol direkt när jag kom dit haaha åh. Aja linnea va gullig och tweetade till Isak,Oscar,harry! Men sen så fråga yasmine om hon skulle köpa en biljett till mig.. jag sa ja så nu ska jag bara prata med mamma. Men dagen vart helt okej förutom på morgonen då! Pusshej (går inte att lägga ut bilder så gör det i ett nytt inlägg)

FML

seriöst.. isak,oscar,freja, och manda ringde mig förut jag svarade inte seriöst jag hatar mitt liv. kommer gråta tills jag dör .... ååh fmlfmlfmlfmflmfml

LOL

kollar på LOL med linnea, as bra, nya favortifilmen ahh

FML

:(

OSCAR&ISAK

HOHOHOH

DÖR

VAD GULLIG JAG DÖR!

YEY

Köpte den boken åt vänster idag hehe. Nu är det bara filmen kvar :) och några böcker till.

SVENSKA

har svenska, känner att jag bloggar varje svenska lektion men det är bara för att det är as tråkigt. Läser en tråkig bok.

GODMORGON

Hej! har precis tagit på mig kläderna ska snart fixa håret,borsta tänderna,sminka mig osv. Idag är det trosdag... hatar torsdagar, slutar 20 i 4. Men kan inte blogga mer för plattången är varm.

SVENSKA

har svenska och det är as tråkigt.

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA DU!

GODMORGON

Ligger i sängen och ska snart fixa mig. läste nästan ut hela 1D boken igår hehe. Men aja nu ska jag fixa mig, bloggar sen.. kanske!

ÄNTLIGEN

HEJ

hej! skolan gick ganska snabbt, hade so prov idag och det gick bra! :D nu är jag med linnea och gör inget. Men orkar inte blogga nu hejdå

MÅNDAG

Orkar inte blogga men dagen var helt okej,vi gjorde hamburqgare på hemkunskapen! bjuder på några bilder:

VÄRLDENS BÄSTA KLASS.

<3

HEJ

inte bloggat på länge men igår var jag i norrköping,köpte ett par skor. Idag var Addis här, vi gjorde inte så mycket. men orksr inte blogga,hejs bjuder på bilderna haha

ISAK &amp; OSCAR

 
Isak%20Danielsson%20sjunger%20Somebody%20that%20I%20used%20to%20know
 
Isak%20och%20Oscar%20tr%C3%A4ffar%20sina%20fans
 
Oscar%20Zia%20ber%C3%A4ttar%20om%20sin%20dag%20i%20videodagboken
 
 
Isak%20Danielson%20talar%20ut
 
 
Oscar%20Zia:%20%22Jag%20vill%20ha%20mer%20uppm%C3%A4rksamhet%22
 
 
Se%20n%C3%A4r%20Mergime%20blir%20v%C3%A5r%20nya%20stj%C3%A4rnreporter

ISAAK

fyfan isak och oscar gick vidare!!! ÅÅH SBHSHDJ

MIN KVÄLL/NATT....

kommer säkert va uppe hela natten på grund av att jag inte kan so! åh

TORSDAG

eftersom jag har tråkigt och inte orkar plugga så bestämde jag mig för att blogga! Idag gick jag i skola, tråkigt som vanligt, på So:n satt jag med sara och elvis, sen hade vi idrott och jag var inte med och inte filip heller så vi fick sköta poängen när dom andra körde volleyboll eller vad det va haha! Det var kul. Sen hade vi rast, fast vi han bara äta typ... sen var det engelska.. det var kaos eftersom läraren var ute hela lektionen med grupper och folk slängde ut saker från fönstret... hahahha! sen hade vi musik och vi hade en vikarie, han var as dryg och konstig.. helt random satte han på rock as högt och sa "det betyder att ni ska hålla käften" snäll han va. Aja satt med mina bröder husseboi och simon haha. :) Sen var det rast.. va på dazzet satt och kolla skolkatlogen med Matilda,elvis och marcus. Sen svenska det var tråkigt. Efter skolan gick jag hem duscha åt mat, kolla på tv, 1d va mef! det va up all night filmen! och kom på att jag har sett den innan ahhah! men efter det var det tre videos på dom först lwwy, sen wmyb sen one thing! doog! aja nu måste jag plugga so och matte!!

ONE DIRECTION PÅ TV

DÖR KAHSHHSHSHHS

Before Erestina Die 2

/Linnea

Before Erestina Die 1

/Linnea

HEMMA IGEN...

är hemma idag med... ska till skolan i morgon tror jag... har missat typ 2 prov :( och två förhör. Men aja sitter och kollar på tv.. ska snart gå ner och göra mat. Ska göra lite matte,hemkunskap,svenska, och idrottsläxa tror det var alla haha. Men bloggar sen. Ingen aning om varför bilden på cody är så liten...

:(

MATTE

Sitter och pluggar matte, as tråkigt men har proc i morgon, tror jag ska till skolan, Men idag har jag kollat på tv. Men måste lägga undan mobilen och plugga nu! btw codys album släpptes idag! :D men hejdå.

.

Bloggade aldrig igår, men var i skolan och sen efter ett tag så åkte jag hem. Hade as ont i magen, men är hemma idag med. Har inget att skriva om så hejdå!

GODNATT

kl är fem och NU ska jag sova.. ska upp om två timmar ... är sjuk.. as ont i halsen, förkyld. Rolig skoldag... ne men har kollat på massa videos på christian!! åh älskar honom.

RSS 2.0